SSK FINAL PÅ FALKENBERG

Vi får tyvärr inte ihop bilen för finalen på Falkenberg, då vi inte bl. annat får ihop motorn. Vevaxeln var tvungen att slipas om och lager går inte att uppbringa på någon hylla tyvärr. Vi har ju tyvärr förbrukat några motorer denna säsongen och skall man vara med i finalen räcker det inte med en för liten reservmotor.

Säsongen började ju med pole i första tävlingen, men bensinpumpen ville inte så det var att bryta första tävlingen. Sedan blev det ju 2 andraplatser och 2 förstaplatser. Det såg ju lovande ut med en total 2 placering med 4 poäng efter Reine. Våler blev ju inte vad vi räknat med utan kom hem utan poäng och därmed var chansen till seger eller en bra placering borta. 

Det hade varit roligt att få åka på hemmabanan och vinna i finalen. Kan bara Reine klara sig utan att bryta så vinner han klassen i år. Men det är fler som har chansen och allt kan hända, för det har vi sett tidigare och inte minst i STCC finalen där Ekblom inte hade en lysande helg. Jag önskar alla andra i SSK klasserna lycka till för det är ju nu i finalen som allt avgöres.

Om det blir race nästa år och i så fall vilken klass det kan blir, får vi återkomma till senare.